Ο Ορειβατικός από τα Ροδωπού στα Ραβδούχα και στα Νοπήγεια Κισσάμου

Ο Ορειβατικός από τα Ροδωπού στα Ραβδούχα και στα Νοπήγεια Κισσάμου

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στην διαδρομή Ροδωπού – Ραβδούχα – Νοπήγεια, στην επαρχία Κισσάμου, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019. Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από το όμορφο χωριό Ροδωπού, που βρίσκεται πάνω στην ομώνυμη χερσόνησο, στην αρχή του ακρωτηρίου της Σπάθας, είναι βατή και κατηφορική σε μονοπάτι μέχρι την παραθαλάσσια τοποθεσία, όπου βρίσκεται η Παναγιά της Χόνης.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες πεζοπορώντας σε χωματόδρομο δίπλα στην θάλασσα, θα καταλήξουν στα Νοπήγεια με τις μικρές αμμουδερές παραλίες τους, για μπάνιο και ξεκούραση.  Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 5 με 6 ώρες. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο και αντηλιακό, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 12/07. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Σπυρίδων Τζεράνης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather