Ο Ορειβατικός από τα Πλοκαμιανά Κισσάμου στον καταρράκτη Ρετζάκα

Ο Ορειβατικός από τα Πλοκαμιανά Κισσάμου στον καταρράκτη Ρετζάκα

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλοκαμιανών Κισσάμου διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στο νοτιοδυτικό άκρο της επαρχίας Κισσάμου, στην Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου, στην διαδρομή Πλοκαμιανά – καταρράκτης Ρετζάκας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Η πεζοπορία είναι βατή και θα ξεκινήσει από την φημισμένη Κρύα Βρύση του χωριού Πλοκαμιανά, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 230 μέτρων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πεζοπορία στην καταπράσινη αυτή περιοχή και να ανέβουν στην ρεματιά που βρίσκεται ο μοναδικός καταρράκτης Ρετζάκας πάνω από το χωριό. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:15 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 10/05. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather