Ο Ορειβατικός από τα Ασκύφου Σφακίων στα ανατολικά Λευκά Όρη

Ο Ορειβατικός από τα Ασκύφου Σφακίων στα ανατολικά Λευκά Όρη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μόνο για τα μέλη του διήμερη ορειβατική εξόρμηση στα ανατολικά Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει πολύωρη πεζοπορία στην διαδρομή οροπέδιο Νιάτο – Κορυφή Φανάρι, υψ. 2.190 μ. – Μαύροι Λάκκοι – κορυφή Ασκυφιώτικος Σωρός, υψ. 2.213 μ. – Ασκύφου Σφακίων, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2019. Οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν στο ύπαιθρο σε αντίσκηνα με ατομικά εφόδια. Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες πολύωρες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 09:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 10/10. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης και  Γεώργιος Πενθερουδάκης. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στα γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 10/10 το βράδυ στις 21:30 μ.μ., για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εξόρμησης αυτής.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather