Ο καιρός στην Κρήτη την Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα

Ο καιρός στην Κρήτη την Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην Κρήτη καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, ο καιρός, παρά τις νεφώσεις, θα είναι ανοιξιάτικος έως…καλοκαιρινός, με θερμοκρασίες που ίσως ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου, με τους νοτιάδες και την αφρικανική σκόνη να κυριαρχούν!

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Τη Μεγάλη Τρίτη θα επικρατήσουν νεφώσεις με τους ανέμους να στρέφονται σε νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου..

Τη Μεγάλη Τετάρτη περιμένουμε κατά τόπους νεφώσεις και ενισχυμένους νοτιάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τη Μεγάλη Πέμπτη οι νοτιάδες εξασθενούν και στρέφονται σε βορειοδυτικούς και βορειοανατολικούς ωστόσο η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 28 βαθμούς.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ανάλογο το σκηνικό του καιρού το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, που όπως φαίνεται θα τη γιορτάσουμε με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather