Ο δήμος Πλατανιά συμμετέχει στο “Let’s do it Greece 2019” την Κυριακή

Ο δήμος Πλατανιά συμμετέχει στο "Let's do it Greece 2019" την Κυριακή

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it Greece 2019″, η οποία θέτει ως στόχο τον πανελλαδικό, ταυτόχρονο συντονισμό εθελοντών για τη διεξαγωγή περιβαλλοντικών δράσεων καθαρισμού σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της χώρας μας. Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Στο πλευρό του Δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, συμμετέχουν μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, σχολεία, εθελοντικές οργανώσεις και τοπικά συμβούλια, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και όλων των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών του Δήμου.

Η δράση καθαρισμού στον Δήμο Πλατανιά θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου στις 10.00 πμ (κοινή ώρα έναρξης) και τα σημεία που θα καθαριστούν (με τα σημεία συνάντησης και τους συνεργαζόμενους φορείς) είναι τα εξής:

  1. Καθαρισμός πλατείας Πλατανιά και ευρύτερης περιοχής

Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό – Αναπτυξιακό Σύλλογο Πλατανιά, β) Σύλλογο Επιχειρηματιών – Καταστηματαρχών Δήμου Πλατανιά “Ο Ιάρδανος”, γ) Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Πλατανιά και δ) Συμβούλιο Δ.Κ. Πλατανιά.

Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Πλατανιά

Ώρα συνάντησης: 10:00

  1. Καθαρισμός Παραλίας Ταυρωνίτη

Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη και β) Συμβούλιο Τ.Κ. Ταυρωνίτη.

Σημείο Συνάντησης: Μνημείο Ταυρωνίτη

Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

  1. Καθαρισμός οικισμού – μονοπατιών Ραβδούχα

Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Ραβδούχα και β) Συμβούλιο Τ.Κ. Ραβδούχα.

Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Ραβδούχα.

Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

Ο Δήμος Πλατανιά καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν ενεργά την ανωτέρω εθελοντική πρωτοβουλία – συμμετέχοντας σε μία από τις προαναφερόμενες δράσεις καθαρισμού – έτσι ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι η καθαριότητα και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather