Ο δήμος Πλατανιά διένειμε τρόφιμα σε δημότες με ανάγκη, ενόψει Πάσχα

Ο δήμος Πλατανιά διένειμε τρόφιμα σε δημότες με ανάγκη, ενόψει Πάσχα

Ο Δήμος Πλατανιά με το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, διένειμε τις προηγούμενες ημέρες τρόφιμα στις οικογένειες μέλη του και με κατ’ οίκον παράδοση. Παράλληλα μοίρασε ποσότητα κρέατος 700 κιλών καθώς και πασχαλιάτικων ειδών, σε οικογένειες που το είχαν ανάγκη, λόγω και των εορταστικών ημερών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία του πασχαλινού τραπεζιού.

Επίσης έγινε διανομή τροφίμων σε όλες τις οικογένειες που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, όπως και οπωροκηπευτικών προϊόντων, προσφορά αγροτικών συνεταιρισμών, των οποίων τα προϊόντα τους δυστυχώς δεν μπορούν να διανεμηθούν στην αγορά.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, “ο Δήμος Πλατανιά με το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, προσπάθησε στα πλαίσια της σταθερής Κοινωνικής του Πολιτικής, για άλλη μια φορά, να βοηθήσει συμπολίτες μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτά λειτουργεί ήδη και το Γραφείο Υποστήριξης και αλληλεγγύης (τηλ.επικ. 2821341019 & 2821341040) για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου , κα Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ευχαριστούν την Τράπεζα Χανίων που μας χορήγησε 700 κιλά κρέας, το Synka και το Super Market Χαλκιαδάκη για την προσφορά τροφίμων, την Επιχείρηση Ζανιδάκης Α.Ε. για την προσφορά γάλατος, την Επιχείρηση Χιωτάκη για την προσφορά αρτοσκευασμάτων και την ΑΒΕΑ για την προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους δημότες, δημότισσες και κατοίκους του Δήμου μας, το φώς της Ανάστασης να φέρει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη ώστε να ξεπεράσουμε τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε και να φωτίσει στις καρδιές μας τις αξίες, της υπομονής, της αγάπης και της αλληλεγγύης”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather