Ο Δήμος Κισάμου, για την υπερπροσπάθεια του κολυμβητή Κώστα Βαρουχάκη

Ο Δήμος Κισάμου, για την υπερπροσπάθεια του κολυμβητή Κώστα Βαρουχάκη

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον Κώστα Βαρουχάκη, ο οποίος κολύμπησε 25 χιλιόμετρα, από τον Μπάλο μέχρι την Κίσαμο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το ΕΕΕΕΚ Κισάμου, εξέδωσε ο δήμος Κισάμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Στην Κίσσαμο, την Τετάρτη 19 Αυγούστου, γίναμε όλοι μάρτυρες στο τι ακριβώς σημαίνει δύναμη και μεγαλείο ψυχής, ανιδιοτελής προσφορά και αγάπη στον συνάνθρωπο.
Ο συντοπίτης μας Κώστας Βαρουχάκης μας συγκίνησε όλους με το κολύμπι αγάπης 25 χλμ, ξεκινώντας  από τα καταγάλανα νερά του Μπάλου και καταλήγοντας στην Κίσσαμο, στην παραλία του Τελωνείου.

Κατάφερε με την αυτή του την πράξη να ευαισθητοποιήσει πλήθος κόσμου με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την δημιουργία της αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο Ε.Ε.Ε.Ε Κισσάμου στα Κουτουφιανά, δράση η οποία τελικά είχε πανελλήνια απήχηση.

Ο Δήμος μας συγχαίρει και  ευχαριστεί θερμά τον Κωστή, τον άνθρωπο πρότυπο για όλους μας μικρούς και μεγάλους και του εύχεται να έχει υγεία με την οικογένειά του και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τον  αγώνα προσφοράς του στον τόπο μας. Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του και  θα στηρίζουμε εμπράκτως την κάθε του προσπάθεια.

Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της Νεολαίας Κισσάμου και στον Πρόεδρό της, κ. Μαρούγκα Χρήστο, για τη συνεργασία, τη στήριξη και την άριστη διοργάνωση της χθεσινής δράσης, στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων για την υποστήριξη αλλά και σε όλο τον κόσμο που εμπράκτως βοήθησε και συμπαραστάθηκε στον υπεραθλητή μας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather