Ουδέτερη στάση τηρεί ενόψει του 2ου γύρου ο Παντελής Καραγιαννάκης στον Αποκόρωνα

Ουδέτερη στάση τηρεί ενόψει του 2ου γύρου ο Παντελής Καραγιαννάκης στον Αποκόρωνα

Ουδέτερη στάση ανακοίνωσε ότι τηρεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου Παντελής Καραγιαννάκης, ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή κατετάγη τρίτος και έμεινε εκτός του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Με ανακοίνωσή του τονίζει ότι οι ψηφοφόροι του είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για τον ποιον εν των κ.κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και Σραμάτη Σγουράκη θεωρούν ικανότερο να ανταποκριθεί στις ελπίδες τους. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννάκη, “ευχαριστούμε όλον τον κόσμο του Αποκόρωνα που συμμετείχε στις εκλογές της 26ης Μαϊου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους 2515 συνδημότες μας που πίστεψαν στον συνδυασμό μας, που τόλμησαν την αλλαγή και ήλπισαν σε κάτι διαφορετικό.

Είμαστε περήφανοι για τους πολίτες του Δήμου Αποκορώνου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, χωρίς εκβιασμούς, ταξίματα και χρηματισμούς. Είναι όλοι τους άνθρωποι χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και με την επιλογή τους ανέδειξαν την διαφορετική άποψη για τον Δήμο μας και επιδοκίμασαν το άρτιο πρόγραμμά μας, τις αρχές και το όραμά μας.

Ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που μας ψήφισαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών, δεν μας επιτρέπει να αποπειραθούμε να τους κατευθύνουμε στην δεύτερη, της 2ας Ιουνίου 2019. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους και στο πολιτικό τους  κριτήριο, ώστε ελεύθερα να επιλέξουν τον καλύτερο κατά την άποψή τους”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather