Ορίζοντας: Στόχος η εγγραφή 10.000 εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Ορίζοντας: Στόχος η εγγραφή 10.000 εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και αναζητά το δότη που θα συμπληρώσει τον στόχο του! Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: “Επισκέψου τα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μανουσογιαννάκηδων 17, έως τις 18 Σεπτεμβρίου, ενημερώσου για την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και γίνε υποψήφιος εθελοντής δότης. Θα πραγματοποιηθεί τιμητική διάκριση στον υποψήφιο δότη μετά από κλήρωση.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης εθελοντών ενημέρωσης και προσέλκυσης υποψήφιων δοτών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/09/20. Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2821079650.

Πάρε μέρος στην αλυσίδα, γίνε εθελοντής δότης και ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ!

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, στα Πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών”.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο Σύλλογος «Ορίζοντας» δραστηριοποιείται οργανωμένα με μία ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών και πάντα με την συμβολή ιδιωτών, σχολικών κοινοτήτων, επιχειρήσεων, φορέων και συλλόγων της πόλης μας και φυσικά με την απαραίτητη συνεργασία με το τμήμα  Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων  «Αγ. Γεώργιος», με τον ΕΕΣ Χανίων, το Κέντρο «Χάρισε Ζωή» και τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας». Πέντε χρόνια με πολλές ενημερωτικές δράσεις, σχεδόν 10000 καταγραφές υποψήφιων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και  38 συμβατούς δότες που είχαν την τύχη να προσφέρουν ελπίδα και να χαρίσουν μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather