Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των παραλιών του δήμου Πλατανιά

Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των παραλιών του δήμου Πλατανιά

Ολοκληρώνονται τις μέρες αυτές, οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών στα όρια του Δήμου Πλατανιά. Οι εργασίες διήρκησαν αρκετές εβδομάδες, λόγω του τεράστιου όγκου απορριμμάτων και φερτών υλικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι παραλίες του Δήμου μας, ήταν για άλλη μια χρονιά, επιβαρυμένες από τεράστιους όγκους φερτών υλικών που μεταφέρθηκαν από τα ποτάμια, μετά και από εργασίες που είχαν πραγματοποιήσει οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας, για τον καθαρισμό τους.

Οι εργασίες έγιναν από μικτά συνεργεία εργαζομένων του Δήμου και του εργολάβου καθαριότητας, ενώ παράλληλα με χειρονακτική εργασία στο βαθμό του δυνατού, έγινε απομάκρυνση πλαστικών και άλλων παρεμφερών υλικών, τα οποία διετέθησαν στην ανακύκλωση.

Σκοπός μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των παραλιών του Δήμου, αλλά και η ασφάλεια και υγιεινή των λουομένων. Στο πλαίσιο αυτό συνεργεία του Δήμου σε τακτική βάση, πραγματοποιούν καθαρισμούς και στο παραλιακό μέτωπο, αλλά και στην ενδοχώρα του Δήμου.

Τέλος, ο Δήμος Πλατανιά παρακαλεί όπως, όταν υπάρχουν θέματα που αφορούν τον τομέα της καθαριότητας, αλλά και της μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων, να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα προκειμένου με κοινή προσπάθεια να διατηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό».

Τηλέφωνα επικοινωνίας Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Πλατανιά: 2821340045 & 2821340046

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather