Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χανίων

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χανίων

Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι κατασκηνώσεις των μελών του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χανίων.  Οι κατασκηνώσεις χωρίστηκαν σε 3 περιόδους αναλόγως την ηλικιακή ομάδα των παιδιών. Στην πρώτη που έλαβε χώρα στην Πλαζ του Ναυστάθμου Σούδας από 8-14 Ιουλίου, συμμετείχαν συνολικά 14 παιδιά ηλικίας 7 εως 11 ετών και 6 ενήλικες συνοδοί. Στη δεύτερη  περίοδο που πραγματοποιήθηκε από τις 9-14 Ιουλίου στους Αγίους Αποστόλους συμμετείχαν 13 παιδιά ηλικίας 12 εως 14 ετών και 8 ενήλικες συνοδοί.  Τέλος, στην τελευταία περίοδο που πραγματοποιήθηκε από 15-21 Ιουλίου στη Ρόδο – Καστελόριζο συμμετείχαν 10 έφηβοι ηλικίας 16-18 ετών με 2 ενήλικες συνοδούς.

Στην καλοκαιρινή τους δράση τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές ήρθαν σε επαφή με τη  φύση, εμπλούτισαν την προσκοπική τους τεχνική, έμαθαν καινούρια πράγματα, μα πάνω από όλα έπαιξαν και διασκέδασαν όλοι μαζί κλείνοντας ωραία την προσκοπική χρονιά και ξεκινώντας δυναμικά την επόμενη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το διοικητή του Ναυστάθμου Σούδας, τον παπά κ.Παύλο των Αγίων Αποστόλων , το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ρόδου, το Δήμο Μεγίστης (Καστελόριζου) και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο κύριο Αχλαδιώτη Δημήτρη, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να λειτουργήσει ομαλά αυτή η κατασκήνωση. Επίσης, η κατασκήνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών/χορηγών μας. Έτσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Σούπερ Μάρκετ SYNKA, το Meeting Group, την ΑΝΕΚ- BLUE STAR, την Α. ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, τα αλλαντικά ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ, τα EVEREST, την ΠΥΡΟΜΕΝΤΙΚΑΛ Ε.Π.Ε., το αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος μας για τη βοήθεια τους.

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά θα ξεκινήσουν από αρχές Σεπτέμβρη και οι συγκεντρώσεις των τμημάτων μας το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη. Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και τις δραστηριότητες των τμημάτων μας για την χρονιά που έρχεται μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ 6979250318 (Ζαχαρένια Σπαντιδάκη- Υπρχηγός Συστήματος) ή μέσω e-mail στο 2hanion@sep.org.gr. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook στη σελίδα μας https://www.facebook.com/groups/14941723679/

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather