Οι εργαζόμενοι στην εστίαση παρέδωσαν υπόμνημα στον Αντιπεριφερειάρχη για την μετά κορωνοϊό εποχή

Οι εργαζόμενοι στην εστίαση παρέδωσαν υπόμνημα στον Αντιπεριφερειάρχη για την μετά κορωνοϊό εποχή

Την επίσκεψη του Προέδρου του Συνδέσμου Ιδιωτικού Προσωπικού Επιχειρήσεων Εκμεταλλεύσεως Εστιατορίων και Μαγείρων Χανίων, κ. Ιωσήφ Αποστολάκη, του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Διανομέων (Delivery) Ν. Χανίων, κ. Γιώργου Εμμανουηλίδη, και του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, κ. Βαγγέλη Οικονομόπουλου δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Σκοπός της επίσκεψής τους, η κατάθεση υπομνήματος το οποίο εστάλη στον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους υπουργούς, με θέμα την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου τους λόγω των περιορισμών και απαγορεύσεων που επέφερε η πανδημία του Κορονοϊού COVID-19, όπως και η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους απέναντι στα αντεργατικά μέτρα που ψηφίστηκαν εν μέσω πανδημίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους για την αμέριστη στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα της διαφύλαξης των εργασιακών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με πολλούς αγώνες και θυσίες, και επισημαίνοντας ότι η αλληλεγγύη αποτελεί βασική παράμετρος στην έξοδο από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία στη χώρα μας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather