Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ /FEAD από τον δήμο Χανίων

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ /FEAD από τον δήμο Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ /FEAD» υλοποιεί σταδιακά τη διανομή ειδών παντοπωλείου. Συγκεκριμένα:

  • Στο χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ Κύπρου 8 για τους δικαιούχους οι οποίοι διαμένουν στο κέντρο της πόλης.
  • Στο Κέντρο Κοινότητας Σούδας για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Σούδας.
  • Στο χώρο στέγασης του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” Ελ. Βενιζέλου για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου.
  • Στο χώρο στέγασης του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” Ακρωτηρίου για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.
  • Κατ’ οίκον διανομή όπου αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητο.

Η διανομή πραγματοποιείται τμηματικά, τηρώντας όλα τα μέτρα, για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορωνοϊου.

Επαγγελματίες του Τμήματος Πρόνοιας σε συνεργασία με βρεφονηπιοκόμους του ΔΟΙΚΟΙΠΠ ενημερώνουν τους ωφελούμενους και διευκολύνουν στη διανομή των προϊόντων.

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και δεν παρέλαβαν τρόφιμα, παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 2821341693 προκειμένου να τα παραλάβουν.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather