Νέο αναπνευστήρα, δωρεά της ΔΕΥΑΧ, απέκτησε η κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων

Νέο αναπνευστήρα, δωρεά της ΔΕΥΑΧ, απέκτησε η κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων

Στην δωρεά ενός  υπερσύγχρονου αναπνευστήρα για τις ανάγκες της ΜΕΘ-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.

Τον αναπνευστήρα παρέδωσαν την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης  Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο Διοικητικός Διευθυντής της Επιχείρησης Κώστας Στεργιάννης.

Από πλευράς του Γ.Ν. Χανίων  η δωρεά της ΔΕΥΑΧ παρελήφθη από τον Διοικητή του ιδρύματος Γεώργιος Μπέα, τον Αναπληρωτή Διοικητή Εμμανουήλ Μπολώτη και τον Προϊστάμενο Βιοιατρικής Τεχνολογίας Μανώλη Παπαδογιάννη.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων, την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Διοικητικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΧ για τη σημαντική  δωρεά τους, η οποία αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία αλλά και την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον αγώνα που δίνει το νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ξεναγήθηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Γ.Ν. Χανίων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid-19 και ενημερώθηκαν από τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather