Νέες λάμπες led στους στύλους Νέας Κυδωνίας και Αγ.Μαρίνας

Νέες λάμπες led στους στύλους Νέας Κυδωνίας και Αγ.Μαρίνας

Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας μετέβη χθες το πρωί ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας για να επιθεωρήσει την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων ηλεκτροφωτισμού, κατά μήκος της παλιάς εθνική οδού.

Πρόκειται για την τοποθέτηση φωτιστικών λαμπτήρων (LED) που αφενός είναι πιο οικονομικά, αφετέρου αυξάνουν και βελτιώνουν την ποιότητα του φωτισμού σε έναν δρόμο, που ειδικά τις ημέρες του καλοκαιριού, εξυπηρετεί και πολλούς επισκέπτες.

Τον κ. Βάμβουκα συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Χανίων, Σταύρος Φιωτάκης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Μαρινάκης.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Χανίων σημειώνει: «Η αλλαγή και η συντήρηση των λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού αποτελεί ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο μας και παρά το γεγονός ότι τα συνεργεία είναι υποστελεχωμένα. Κάνουμε μια “τιτάνια” προσπάθεια ώστε να αλλάξουμε ή να συντηρήσουμε τις “κεφαλές” ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Ήδη, στην Αγία Μαρίνα και στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας έχουμε αλλάξει 200 “κεφαλές” και έχουν αντικατασταθεί με οικονομικά φώτα, τύπου LED που, συν τοις άλλοις, αυξάνουν και την ποιότητα φωτισμού. Αυτό το έργο θα συνεχιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Κυδωνίας, ενώ η προοπτική που υπάρχει είναι να γίνει η ίδια προσπάθεια σε όλες τις περιοχές του Δήμου Χανίων, βάζοντας βέβαια πάντα τις προτεραιότητες που απαιτούνται».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση