Νέες αποκαλύψεις για τον 27χρονο σεξομανή δολοφόνο της Suzanne Eaton. Είχε αποπειραθεί το ίδιο και σε άλλες γυναίκες

Νέες αποκαλύψεις για τον 27χρονο σεξομανή δολοφόνο της Suzanne Eaton. Είχε αποπειραθεί το ίδιο και σε άλλες γυναίκες

Εντυπωσιακά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη δράση του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου.

Μία γυναίκα από την Πολωνία, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, που πριν από δύο μήνες δέχθηκε επίθεση από τον 27χρονο άνδρα, αναγνώρισε το Ι.Χ του. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της έδειξαν το αυτοκίνητο και αναγνώρισε ότι το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Excel, που είναι στην ιδιοκτησία του 27χρονου είναι το ίδιο αυτοκίνητο, όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που πριν από δύο μήνες τη χτύπησε και την έριξε κάτω, στην περιοχή του Καστελίου.

Είναι παντρεμένη με Έλληνα και ζει στην περιοχή. Βγήκε για περίπατο και ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε από την πλευρά του συνοδηγού και την έριξε κάτω. Σηκώθηκε γρήγορα και άρχισε να τρέχει προς ένα χωράφι που υπήρχε δίπλα. Όπως κατέθεσε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βγήκε ένας άνδρας από το αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς υπήρχε κίνηση στον δρόμο και ο άνδρας φοβήθηκε.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 27χρονος είχε επιτεθεί συνολικά σε 3 γυναίκες. Το πρώτο του θύμα ήταν μία Λιθουανή τον Αύγουστο του 2018. Και αυτή η γυναίκα περιγράφει ακριβώς τον ίδιο τρόπο δράσης, όπου ένας οδηγός τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του από πίσω. Δεν διέκρινε τον άνδρα, άρχισε να φωνάζει κι έτρεξε ένας άλλος τουρίστας να τη βοηθήσει. Δεύτερο θύμα ήταν η Πολωνή γυναίκα τον Ιούνιο του 2019, ενώ το τρίτο περιστατικό αναφέρθηκε πριν από 20 ημέρες και αφορά μία Ελληνίδα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather