Νέα ορκωμοσία επιτυχόντων του ΑΣΕΠ στον δήμο Πλατανιά

Νέα ορκωμοσία επιτυχόντων του ΑΣΕΠ στον δήμο Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πλατανια,  η νέα τελετή ορκωμοσίας των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018  του Δήμου Πλατανιά,  παρουσία του Δημάρχου Πλατανιά, Μαλανδράκη Ιωάννη, Αντιδημάρχων, εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων  και υπηρεσιακών παραγόντων.

Πρόκειται για τους  επόμενους 21 επιτυχόντες – οι πρώτοι 14 είχαν ορκισθεί  το προηγούμενο διάστημα – σε σύνολο 35 του διαγωνισμού, που ανέλαβαν και αυτοί υπηρεσία και εντάχθηκαν στο δυναμικό της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  του Δήμου Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος, τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντας ότι οι  υπηρεσίες  που θα κληθούν να παρέχουν είναι σημαντικές και θα  έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών,  των κατοίκων  και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το δήμο Πλατανιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο επαρχιακό και αγροτικό δίκτυο, στις επιτακτικές ανάγκες για καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, ευπρεπισμό  χώρων πρασίνου, συντήρηση αγροτικής οδοποιίας κ.α.,  τονίζοντας ότι η επάνδρωση της υπηρεσίας με τους επιτυχόντες της 3Κ/2018 και οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους αναμένεται να έχουν  θετικό αντίκτυπο  στην  αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Ζήτησε από τους νεοπροσληφθέντες να ανταποκριθούν με ζήλο στα καθήκοντά τους  και να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, τονίζοντας ταυτόχρονα, ότι η δημοτική αρχή είναι  αποδεδειγμένα στο πλευρό των εργαζομένων και  έμπρακτα επιλύει τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather