Νέα δημιουργική ιστοσελίδα για τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου

Νέα δημιουργική ιστοσελίδα για τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου

Ιστοσελίδα, μέσω της οποίας τα νήπια που φοιτούν στον δημοτικό παιδικό σταθμό Κολυμβαρίου και οι γονείς τους, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται, δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί της συγκεκριμένης μονάδας, προκειμένου τα παιδιά να διατηρήσουν την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία κατά το διάστημα που τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω των μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού. Η ιστοσελίδα βρίσκεται στην διεύθυνση https://dimpaidikstathmkolimvarioy.blogspot.com.

Όπως σημειώνουν οι δημιουργοί της ιστοσελίδας, «αγαπητοί μας γονείς και παιδιά, σας καλωσορίζουμε στη καινούργια μας παρεούλα !!!! Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, θα σας παρουσιάζουμε δράσεις του σχολείου μας, θα σας προτείνουμε δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι, θα ανταλλάζουμε ιδέες και απόψεις.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας, με την πανδημία του κορωνοιού, τα σχολεία μας έκλεισαν για αρκετές ημέρες. Πήραμε, λοιπόν και εμείς την πρωτοβουλία να είμαστε κοντά σας με έναν πιο διαφορετικό τρόπο…. προφυλάσσοντας την υγεία όλων μας μένοντας στο σπίτι!

Μένουμε…μαζί…στο σπίτι και περνάμε όσο τον δυνατόν πιο δημιουργικά το χρόνο μας, μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί…!

Κάθε εβδομάδα θα σας προτείνουμε παιχνίδια γύρω από ένα θέμα. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των γονέων, να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών σας μέσω μιας δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ σας! Το μυστικό ‘μπαουλάκι’ μας, θα κρύβει πολλούς θησαυρούς που θα πρέπει να ανακαλύψετε παρέα με τα παιδιά σας…ταξιδεύοντας  στο κόσμο της γνώσης».

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατανιά Αντώνης Καπνισάκης ευχαριστεί τις εκπαιδευτικούς του ΠΣ Κολυμβαρίου για την επιμέλεια και δημιουργία της δράσης, ενώ ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, αναφέρθηκε στην καινοτόμα , έξυπνη και δημιουργική πρωτοβουλία του Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου, που ήδη έχει κινήσει μεγάλο ενδιαφέρον, σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather