Νάνσυ Αγγελάκη: Ο κ. Βάμβουκας ζει σε εικονική πραγματικότητα

Νάνσυ Αγγελάκη: Ο κ. Βάμβουκας ζει σε εικονική πραγματικότητα

Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε η πρώην αντιδήμαρχος Χανίων και νυν δημοτική σύμβουλος της μειζωνος αντιπολίτευσης Νάνσυ Αγγελάκη, στην πρόσφατη εξαγγελία του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, για τη νέα δημοτική βιβλιοθηκη, η οποία πρόκειται να στεγαστεί στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Τζανακάκη. Στο άκουσμα αυτής της εξαγγελίας έρχονται στο μυαλό όλες οι αντίστοιχες εξαγγελίες του δημάρχου Χανίων για τα μεγάλα έργα της πόλης, οι οποίες έχουν μείνει στα λόγια, όπως η ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς.

Ειδικότερα, η κ. Αγγελάκη αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Εκ νέου ανακοινώσεις, πριν λίγες μέρες από την Δημοτική Αρχή και τον κ. Βάμβουκα, για την έγκριση χρηματοδότησης με 2,5 εκατομμύρια ευρώ, του έργου της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Ένα έργο για το οποίο ήδη έχουν δοθεί 900.000 ευρώ για την αγορά του κτιρίου επί της οδού Τζανακάκη, με το πρώτο ερώτημα το οποίο προκύπτει να είναι, αν επαρκούν τα 2,5 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωσή του.

Έρχεται ωστόσο αυτομάτως στην σκέψη, ένα επίσης μεγάλο έργο, της «Αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χανίων».

Με περίσσιες ανακοινώσεις, το 2015, είχε γνωστοποιήσει ο κ. Βάμβουκας την χρηματοδότηση 5 εκ. ευρώ από το ΠΔΕ για το ξεκίνημα του έργου.

Και ενώ διανύουμε το έτος 2018, το έργο έχει μείνει στο…περίμενε! Όλο χρηματοδοτείται και όλο ξεκινάει, την ώρα που δεν έχει καν εγγραφεί στο φετινό τεχνικό πρόγραμμα έργων του Δήμου!

Τι αποδεικνύουν όλα τούτα; Μα την… εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο κ. Βάμβουκας, επιβεβαιώνοντας αυτό που τόσο καιρό καταγγέλλουμε, ότι τελικά, παρά τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής, όλα μένουν στα χαρτιά και στις μακέτες».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση