Νάνσυ Αγγελάκη: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε έργα ανάπλασης των Χανίων

Νάνσυ Αγγελάκη: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε έργα ανάπλασης των Χανίων

Νέα επίθεση προς την δημοτική αρχή, αυτήν την φορά με αφορμή τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης της παραλίας της Νέας Χώρας, των Αγίων Αποστόλων και της ανυπαρξίας παρεμβάσεων στο παλιό λιμάνι των Χανίων, εξαπέλυσε η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη.

Στην σχετική ανοικτή επιστολή της προς τους πολίτες των Χανίων, η κ. Αγγελάκη, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο κ. Βάμβουκας, συνεχίζει ακάθεκτος, κάποιους μήνες πριν από το τέλος της δημοτικής θητείας του, τα «δείγματα γραφής» της απραξίας και της αδιαφορίας για τον Δήμο μας.

Με λανθασμένους χειρισμούς σε πολλά θέματα, μέσα από μία σειρά ενεργειών οι οποίες «μηδενίζουν» πετυχημένες δράσεις και θεσμούς προηγούμενων δημοτικών αρχών, ξεχνώντας την έννοια της συνεργασίας και του διαλόγου, ο Δήμαρχος Χανίων «ροκανίζει» τα χρόνια της θητείας του, για να αφήσει τελικά τι;

Τεχνικό έργο ανύπαρκτο, αναπλάσεις στα χαρτιά, κοινωνική πολιτική στο μηδέν, πολιτισμός «για λίγους», ξεχασμένοι περιαστικοί Δήμοι.

Ένα βήμα πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, η εικόνα του Δήμου μας κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι. Ανολοκλήρωτες οι εργασίες στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας, καμία παρέμβαση ουσίας στο Παλιό Λιμάνι, στο Κουμ Καπί, στους Αγίους Αποστόλους, περιοχές- πόλοι έλξης για τους ντόπιους και τους επισκέπτες μας.

Οι υποσχέσεις παρέμειναν υποσχέσεις και τα έργα σε… μακέτες!

Και βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην εισπρακτική πολιτική του κ. Δημάρχου, που ως φαίνεται, είναι το στοιχείο του! Αφαίμαξη των δημοτών, πρόστιμα κοινοχρήστων, αυξήσεις τελών (μερικά παραδείγματα)… Αναρωτιόμαστε όμως, γιατί δεν «επιστρέφει» τα χρήματα αυτά στους Χανιώτες, μέσω έργων και δράσεων σε όλους τους τομείς. Τι νόημα έχει να είναι ο «κουμπαράς» του Δήμου – κατά τα λεγόμενά του – γεμάτος; Και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο που οι δημότες στενάζουν οικονομικά; Θα μπορούσε να υλοποιήσει – έστω – μέρος του προεκλογικού προγράμματός του και να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

Εμείς, περιμένουμε να δούμε – τελικά – τα αποτελέσματα της πολιτικής του κ. Βάμβουκα!”

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη

πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,

Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,

πρώην Αντιδήμαρχος,

πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση