Μύδροι Μαρκογιαννάκη κατά Μητσοτάκη, για την απομάκρυνσή του από την κεντρική πολιτική σκηνή

Μύδροι Μαρκογιαννάκη κατά Μητσοτάκη, για την απομάκρυνσή του από την κεντρική πολιτική σκηνή

Λίγα 24ωρα μετά την συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ των επόμενων βουλευτικών εκλογών, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξαπολύει “κεραυνούς” κατά της ηγεσίας του κόμματος και των …άκαπνων συμβουλατόρων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο κ. Μαρκογιαννάκης επισημαίνει τα εξής:
“Έχετε προφανώς πληροφορηθεί την απόφαση του Προέδρου  της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφαση αυτή με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει. Όχι αυτή καθ’  εαυτή  η απόφαση, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και  η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.
Για όλα αυτά όμως πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια. Είμαι  βέβαιος, ότι τότε ο καθένας  από εσάς, το μόνο που θα σκεφθεί θα είναι η λέξη  «ντροπή» .
Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω, αφού σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική συμπαραστάση που για άλλη μια φορά δείχνετε  στο πρόσωπο μου, είναι να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε και τώρα θα γονατίσω, όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν. Θα συνεχίσω να είμαι   πολιτικά ΠΑΡΩΝ. Θα συνεχίσω να έχω την ίδια σχέση με τους πολίτες.
Θα είμαι συνέχεια δίπλα σας. Όπως με ξέρετε. Πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να το βάλω στα πόδια. Να εγκαταλείψω το νομό μου και όλους εσάς.
Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της Ν.Δ. να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου. Ίσως μπορέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιό είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα  αλλά προπάντων  στα Χανιά.
Ψηλά  το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση