Μόνο εκθέσεις -χωρίς πωλήσεις εντός του χώρου- πλέον στο Γιαλί Τζαμισί

Μόνο εκθέσεις -χωρίς πωλήσεις εντός του χώρου- πλέον στο Γιαλί Τζαμισί

Την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, για τον τρόπο χρήσης του ιστορικού τεμένους του Κιουτσούκ Χασάν, που ελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, υλοποιεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Με ομόφωνη απόφασή του, το ΔΛΤΧ αποφάσισε ότι στο τέμενος Κιουτσούκ Χασάν οι εκθέτες που θα το χρησιμοποιούν δεν θα κάνουν πωλήσεις προϊόντων, ενώ λόγο στην εκτίμηση των εκδηλώσεων που θα γίνονται εκεί θα έχει η ειδική καλλιτεχνική επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Παράλληλα ορίζεται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για κάθε εκθέτη, καθώς και συγκεκριμένο ποσό που πρέπει να καταβάλλεται για τη χρήση του, σε ημερήσια βάση.

Προϋπόθεση για τη δέσμευση ημερομηνιών από τους υποψήφιους εκθέτες είναι να μην υπάρχει οφειλή προς το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από προηγούμενη χρήση της αίθουσας.
Συνδρομή της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκτίμηση της ποιότητας των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται στο Τέμενος Κιουτσούκ Χασάν.

Το διάστημα χρήσης θα είναι μέχρι 6 ημέρες (επτά με την ημέρα παραλαβής του κλειδιού η οποία δεν χρεώνεται). Δέκα πέντε ημέρες πριν την έναρξη της χρήσης θα πρέπει να έχει καταβληθεί ολόκληρο το αντάλλαγμα χρήσης. Οι εκθέτες δεν έχουν το δικαίωμα συναλλαγής επι χρήμασι κατά τη διάρκεια της έκθεσης εντός των αιθουσών του Γιαλι Τζαμί.

Το αντάλλαγμα για την χρήση του Γιαλί Τζαμί στον Ενετικό Λιμένα Χανίων καθορίζεται στον παρακάτω πίνακα:

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather