Με τους νέους διευθυντές εκπαίδευσης συναντήθηκε ο δήμαρχος Χανίων

Με τους νέους διευθυντές εκπαίδευσης συναντήθηκε ο δήμαρχος Χανίων

Συναντήσεις με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Πόπη Ψαρουδάκη και Εμμανουήλ Τζανάκη αντίστοιχα, είχε χθες ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνη Βαρδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της κας. Ψαρουδάκη και του κ. Τζανάκη, με την ανάληψη των καθηκόντων τους, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την προετοιμασία αλλά και τις προσπάθειες, που καταβάλλονται εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τους Διευθυντές για ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα των σχολείων, την διανομή μασκών και αντισηπτικών στους μαθητές αλλά και για τις κτιριακές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τους θερινούς μήνες από συνεργεία του Δήμου Χανίων.

Ο κ. Σημανδηράκης στο πλαίσιο των συναντήσεων, τόνισε ότι η παιδεία βρίσκεται μεταξύ των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε στις ενέργειες, που έχουν καταβληθεί από πλευράς του Δήμου και ιδιαίτερα από τις Σχολικές Επιτροπές αναφορικά με τη διαχείριση του ζητήματος της πανδημίας και την προετοιμασία, που απαιτείται τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

p1

p2

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather