Με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Χανίων συναντήθηκε ο μητροπολίτης Δαμασκηνός

Με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Χανίων συναντήθηκε ο μητροπολίτης Δαμασκηνός

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, πραγματοποίησε χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Πρωτοσύγκελο, κ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Διευθυντή του «Ράδιο Μαρτυρία», κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη, όπως και από ιερείς της Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, τονίστηκε για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ της Μητροπόλεως και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Ο επικεφαλής της τοπικής μας Εκκλησίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι με την ευλογία του Θεού θα ξεπεραστούν όποια προβλήματα προκύψουν, σε πνεύμα συνεννόησης.

Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο και στο πρόσωπό του, όλους τους ανθρώπους της εκκλησίας στα Χανιά, που με το διακριτικό, αλλά πλούσιο κοινωνικό τους έργο, ανακουφίζουν πλήθος συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Διαβεβαίωσε επίσης τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου ότι θα έχει τη στήριξη του για να συνεχίσει την αποστολή και το θεάρεστο έργο του.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την επίσκεψή του, καθώς και για τις ευχές του για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather