Με τηλεδιάσκεψη το Συμβούλιο Τουρισμού των Περιφερειών, με την συμμετοχή του Σταύρου Αρναουτάκη

Με τηλεδιάσκεψη το Συμβούλιο Τουρισμού των Περιφερειών, με την συμμετοχή του Σταύρου Αρναουτάκη

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού. Στην πέμπτη συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του Υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μετείχαν από την Κρήτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου.

Το Συμβούλιο ασχολήθηκε με τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, το σχέδιο προτάσεων για την επόμενη ημέρα και τα μέτρα και τα πρωτόκολλα επανεκκίνησης  στα οποία αναφέρθηκε ο Υπουργός.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης παρουσίασε τις θέσεις της Κρήτης, των φορέων του τουρισμού και των εργαζομένων, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο όλα τα μέτρα για την τουριστική σεζόν να έχουν ως βασικό κριτήριο τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης υπενθυμίζοντας πως το διακύβευμα είναι να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων σ’ ένα τομέα που αποτελεί το 50% του ΑΕΠ της Κρήτης.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και έκαναν παρεμβάσεις επίσης οι Περιφερειάρχες: Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η νέα Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κα Σταυρούλα Μηλιάκου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather