Με επιτυχία η εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία που διοργάνωσε ο ΔΟΚΟΙΠΠ

Με επιτυχία η εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία που διοργάνωσε ο ΔΟΚΟΙΠΠ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και των ωφελουμένων των ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) στην ημερήσια εκδρομή, που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη της Αγιάς, την Τρίτη 1/10/2019, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε περίπατο και ψυχαγωγική εκδήλωση με τον Στάθη Μονιάκη να σκορπά το γέλιο στους συμμετέχοντες. Παράλληλα, τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια της Χορωδίας των ΚΑΠΗ.

Με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε στην εκδήλωσή μας στη Λίμνη της Αγιάς περισσότερους από 500 ωφελούμενους με τις οικογένειές τους, προκειμένου να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας”, επισημαίνει σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, προσθέτοντας “στους ανθρώπους αυτούς οφείλουμε πολλά. Αποτελεί καθήκον μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να είμαστε δίπλα τους ουσιαστικά. Με συγκεκριμένες δράσεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, έχουμε ως προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους”.

p1

p2

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather