Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες από τα συνεργεία του Δήμου

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες από τα συνεργεία του Δήμου

Ξεκίνησε την Δευτέρα 27/04/2020, η αποψίλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου του ενός μήνα που είχε δοθεί στους ιδιοκτήτες καταστημάτων του Δήμου Χανίων, ώστε να αφαιρεθούν τυχόν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και επιγραφές, ενώ είχε προηγηθεί περαιτέρω παράταση, λόγω των έκτακτων συνθηκών, που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Παράλληλα, τα συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού των παράλληλων οδών που βρίσκονται κατά μήκος όλης της Εθνικής οδού από την Σούδα έως και την Αγία Μαρίνα. Οι εργασίες καθαρισμού περιλαμβάνουν το κλάδεμα των δέντρων και των θάμνων, την περισυλλογή σκουπιδιών αλλά και τις διαγραμμίσεις των οδών και διαβάσεων όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

«Πάρα τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων δεν σταμάτησαν να εργάζονται λεπτό από το ξέσπασμα της πανδημίας και με την λήψη των περιοριστικών μέτρων.» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νικηφοράκης Ιωάννης.

Την ίδια στιγμή, τα συνεργεία του Δήμου αντικαθιστούν όλα τα κατεστραμμένα καλαθάκια απορριμμάτων που βρίσκονται μέσα στην πόλη των Χανίων έως ότου αυτά αντικατασταθούν πλήρως με νέα καλαθάκια που θα διαθέτουν και σταχτοδοχεία, μια διαδικασία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από τον Δήμο Χανίων.

«Αντιμετωπίσαμε όλη αυτή την κρίση ως ευκαιρία. Μια ευκαρία να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερα σε όσο το δυνατό λιγότερο διάστημα και αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την συνεισφορά των ανθρώπων που στελεχώνουν τα συνεργεία του Δήμου.» επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Τσουπάκης Μιχάλης.

Τέλος, με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται και οι εργασίες διαγραμμίσεων όλων των οδών και διαβάσεων του Δήμου Χανίων.

p1

 

p3

p4

p5

p6

p7

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather