Μαθητές από το Calw της Γερμανίας στα Χανιά

Μαθητές από το Calw της Γερμανίας στα Χανιά

Η συνεργασία που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της Περιφέρειας του Calw έχει επεκταθεί και σε συνεργασία μεταξύ των Σχολείων των δύο Περιφερειών. Έτσι τον περασμένο Φεβρουάριο, μαθητές του 2ου Λυκείου Χανίων επισκέφτηκαν το Λύκειο Rolf Benz Schule Nagold, όπου έτυχαν θερμής φιλοξενίας τόσο από τους Γερμανούς συμμαθητές τους, όσο και από την Περιφέρεια του Calw.

Η επίσκεψη αυτή ανταποδίδεται αυτές τις μέρες, και οι Γερμανοί μαθητές συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του σχολείου τους, κ. Reinhard Maier, τους καθηγητές τους, κα Gritt Uhlig και κα Stamatia Agourida, και την Υπεύθυνη Παιδείας της Περιφέρειας του Calw, κα Carola Knecht, επισκέφτηκαν, την περασμένη Παρασκευή, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, συνοδευόμενοι επίσης από τους Έλληνες συμμαθητές τους και τον καθηγητή της Γερμανικής Γλώσσας του 2ου Λυκείου, κ. Χρήστο Μιχελάκη.

Ο κ. Βουλγαράκης στο καλωσόρισμά του τόνισε τα πλεονεκτήματα της Κρήτης, τόσο στον τουριστικό, όσο και στον αγροτικό τομέα. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι σε θέματα Τουρισμού και Παιδείας της Π.Ε. Χανίων, κ. Α. Διαμαντάκης και κα Αικ. Ζομπανάκη, ενημέρωσαν αναλυτικά τους φιλοξενούμενους για τα θέματα της αρμοδιότητάς στους.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση