Μέτρα για την προστασία του προσωπικού του από τον κορωνοϊό λαμβάνει ο δήμος Χανίων

Μέτρα για την προστασία του προσωπικού του από τον κορωνοϊό λαμβάνει ο δήμος Χανίων

Έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή συγκάλεσε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης προκειμένου να ενημερωθούν και να συντονιστούν τα μέλη της Επιτροπής, για την αποτελεσματικότερη λήψη μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον ιό COVID-19 (κορωνοϊό).

Στην Επιτροπή εκτός από τον Δήμαρχο Χανίων, παρευρέθηκε το σύνολο των Αντιδημάρχων της Δημοτικής Αρχής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Φραγκιαδάκης Γεώργιος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δαμιανάκης Ευτύχης.

Στη συνάντηση προσκλήθηκε και παρέστη ο Γιατρός Εργασίας του Δήμου, κ. Γαβριλάκης Εμμανουήλ, ο οποίος ενημέρωσε και έδωσε κατευθύνσεις στους Αντιδημάρχους σχετικά με την πρόληψη και προστασία των εργαζομένων αλλά και των πολιτών από τον ιό COVID-19.

Ο κ. Γαβριλάκης συνέστησε σε όλους και ειδικά για τους εργαζομένους του Δήμου Χανίων, λόγω των νέων δεδομένων που αφορούν την δημοσία υγεία, προφυλάξεις όπως, καλό εξαερισμό όλων των χώρων, προσεκτική υγιεινή των χεριών και σχολαστική τήρηση των μέτρων υγιεινής.

Παράλληλα, με έγγραφο που απέστειλε ο Γ. Γραμματέας, κ. Φραγκιαδάκης στο Υπουργείο Εσωτερικών, απευθύνει ερώτημα ως προς τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν σχετικά με την λειτουργία του Δήμου και το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτόν.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Σημανδηράκης καλεί όλους τους δημότες να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων μονάχα για υποθέσεις που επείγουν ή έχουν πιεστικές ημερομηνίες διεκπεραίωσης. Εναλλακτικά, μπορούν να συμβουλευθούν το site του Δήμου (chania.gr) και να εξυπηρετηθούν, όπου αυτό είναι εφικτό, από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather