Λήξη μαθημάτων και απονομές πιστοποιητικών σπουδών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Χανίων

Λήξη μαθημάτων και απονομές πιστοποιητικών σπουδών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Χανίων

Με την απονομή των πιστοποιητικών σπουδών στους σπουδαστές, την Δευτέρα 10/06/19, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διδακτική περίοδος 2018-19 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, στο τμήμα του Χανίων.

Σε αυτή την διδακτική περίοδο στο τμ. Χανίων, πραγματοποιήθηκαν τρεις κύκλοι μαθημάτων με αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Τα μαθήματα παρακολούθησαν 600 πολίτες των Χανίων, οι οποίοι για μια ακόμη φορά επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν το Α.Λ.Π. για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Όπως αναφέρουν οι οργανωτές “ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για την επιλογή τους να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα της διά βίου εκπαίδευσης του Α.Λ.Π. και να βιώσουν έτσι μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.

Τους ευχόμαστε δε την έγκυρη επιστημονική γνώση που αποκόμισαν από τους εξαίρετους εισηγητές μας, να καταφέρουν την μετατρέψουν σε μάθηση, και να βελτιώσουν  έτσι την καθημερινή ζωή τους, που είναι  και ο μοναδικός στόχος μας ως Α.Λ.Π.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, την Περιφέρεια Κρήτης, και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, την Τράπεζα Χανίων, για την φιλοξενία των μαθημάτων μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της, καθώς και τους εισηγητές του προγράμματος, οι οποίοι ήταν όλοι τους ξεχωριστοί και υπέροχοι.

Τέλος ευχαριστούμε για την φροντίδα της άψογης εκτέλεσης του προγράμματος, την συντονίστρια στο συγκεκριμένο τμήμα, κυρία Κατερίνα Σταγάκη, την γραμματεία κυρία Ελένη Γεωργιάδη, καθώς και τον υπεύθυνο της αίθουσας της Τράπεζας, κύριο Ιάκωβο Ρούσσο και τις υπαλλήλους της Τράπεζας, για την άψογη συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι το Α.Λ.Π. ξεκίνησε την λειτουργία του το 2005 στα Χανιά της Κρήτης, μετρά ήδη 14 χρόνια ύπαρξης και αποτελεί, κατά κοινή ομολογία, το πιο πετυχημένο παράδειγμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Σήμερα λειτουργεί 8 τμήματα πανελλαδικά και συγκεκριμένα στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στην Αθήνα(κέντρο), στο Μαρούσι και στην Θεσσαλονίκη, και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο στην νέα διδακτική περίοδο”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather