Κρητική υπόθεση η κορυφή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Κρητική υπόθεση η κορυφή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Ηθική ικανοποίηση για τον ικανότατο αξιωματικό της Κρήτης Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, αποτελεί η προαγωγή του, καθώς χθες το μεσημέρι ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, προήχθη στον βαθμό του Αντιστρατήγου, όπως αποφάσισε το Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να παίρνει βαθμό.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο Αντιστράτηγος πλέον Κ. Λαγουδάκης, θα εγκαταλείψει την Κρήτη αφού τοποθετείται στη θέση του Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ.

H προαγωγή του Κώστα Λαγουδάκη, ήταν για πολλούς δεδομένη αν και στις κρίσεις, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Μετά τα όσα έχει καταφέρει να κάνει μαζί με τους “αξιόλογους συνεργάτες του” όπως τους χαρακτηρίζει, η ηγεσία του Σώματος έκρινε ότι θα πρέπει να προαχθεί σε Αντιστράτηγο και να τοποθετηθεί στη θέση του Επιτελάρχη, ένα αρκετά δύσκολο πόστο με ευθύνες σε πολλά επίπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι στη θέση του Υπαρχηγού τοποθετείται ο κρητικός Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης με την πρώτη τριάδα της ιεραρχίας της ΕΛ.ΑΣ να αποτελείται από Κρητικούς Αξιωματικούς αφού και ο Αρχηγός, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι ο Μιχάλης Καραμαλάκης με καταγωγή από τον Αχεντριά Ηρακλείου.

Το “ευχαριστώ” του Κωνταντίνου Λαγουδάκη

Στο μεταξύ, ευχαριστήρια επιστολή προς όλες τις Δημόσιες Αρχές, Φορείς, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας  και τους πολίτες της Κρήτης απέστειλε ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο οποίος θα ειναι ο νέος Επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την προαγωγή του.

Στην επιστολή, αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμες και Αξιότιμοι εκπρόσωποι Αρχών, Φορέων, Μέσων Επικοινωνίας, αγαπητές και αγαπητοί πολίτες, με αφορμή την ολοκλήρωσή των καθηκόντων μου στις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες κι όλους τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, Φορέων και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κρήτης, καθώς και σε όλες κι όλους τους συμπολίτες μου για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύξαμε τα τελευταία χρόνια.

Σας ευχαριστώ για την διαχρονική εκτίμηση με την οποία περιβάλετε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη και σας καλώ να ενισχύετε πάντα την μεγαλειώδη προσπάθεια που καταβάλλεται από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Κρήτης γιατί με ενωμένες τις δυνάμεις, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια και την προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας και του τόπου.

Επίσης, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες κι όλους που εκπροσωπείτε την ενημέρωση, που με την αντικειμενική σας προσέγγιση, βοηθήσατε και αναδείξατε το έργο που παρήχθη.

Τέλος, διαβεβαιώνω, όλες κι όλους σας, ότι, από την νέα μου θέση θα εξακολουθήσω να ενισχύω την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη και να βρίσκομαι στην διάθεσή σας όπου αυτό μου ζητηθεί.»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather