Κοινωνικό Φροντιστήριο για εκμάθηση Αγγλικών σε Πλατανιά και Κίσσαμο

Κοινωνικό Φροντιστήριο για εκμάθηση Αγγλικών σε Πλατανιά και Κίσσαμο

Κοινωνικό φροντιστήριο για την εκμάθηση Αγγλικών καθιερώνει για πρώτη φορά φέτος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Palso» Ν. Χανίων, ο Δήμος Κισσάμου.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν κοινωνικο- οικονομικές δυσκολίες. Οι μαθητές που θα επιλεγούν, θα παρακολουθούν τα μαθήματα αγγλικών κανονικά και δωρεάν στις τάξεις εκείνων των φροντιστηρίων που δηλώνουν στο Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” του Ν. Χανίων, ότι θα δεχτούν δωρεάν μαθητές σε συγκεκριμένες τάξεις. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με βάση τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να καταθέτουν τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά έως και τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου (πρώην Δημαρχείο Δραπανιά) από τις 09.00 έως τις 14.00 καθημερινά.

Ανάλογη δράση για 3η συνεχόμενη χρονιά και σε συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων υλοποιεί και ο Δήμος Πλατανιά. Οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, για τη εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019, θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Κέντρο Κοινότητας δήμου Πλατανιά (στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού, πρώην Δημαρχείο) καθημερινά, από τις 09.00 έως τις 13.30.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση