Κλείνει λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ η Π.Ε.Ο. στο Δαράτσο. Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Κλείνει λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ η Π.Ε.Ο. στο Δαράτσο. Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου, από τη διασταύρωση προς Δαράτσο (BMW) έως μετά το Super Market “AB Βασιλόπουλος” για την εκτέλεση έργων ύδρευσης από την ΔΕΥΑΧ, συνολικού μήκους 1.300 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί της επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, οι απαιτούμενες εργασίες απαιτούν παράκαμψη της κυκλοφορίας, η οποία θα γίνει σε τρία τμήματα, σταδιακά ανάλογα με την πρόοδο του έργου. Από σήμερα Δευτέρα 23-11-2020 θα ισχύει παράκαμψη για όσους κατευθύνονται από Κίσσαμο προς Χανιά (ρεύμα εισόδου στην πόλη) από την οδό Αγίων Αποστόλων (Loca cafe) και επιστροφή στην Π.Ε.Ο. Κισσάμου-Χανίων από τον κόμβο Αγίων Αποστόλων (οδός Νεάρχου) και αντίστοιχα για όσους κατευθύνονται από Χανιά προς Κίσσαμο (ρεύμα εξόδου της πόλης) διακοπή στον κόμβο Αγίων Αποστόλων και εκτροπή κυκλοφορίας από την οδό Νεάρχου και επιστροφή στην Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου από την οδό Αγίων Αποστόλων (Loca cafe). Όσοι οδηγοί κατεβαίνουν από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (δρόμος προς Δαράτσο – Γαλατά) με κατεύθυνση τα Χανιά θα οδηγούνται αριστερά προς το σημείο εκτροπής στην οδό Αγίων Αποστόλων.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις γίνονται στα πλαίσια του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ – ΣΟΥΔΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»  προϋπολογισμού 1.370.000€ (χωρίς ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».  Ο υπό κατασκευή αγωγός έχει ως σημείο αφετηρίας την Δεξαμενή του οικισμού Δαράτσο και μέσω κύριων δημοτικών οδών και της Π.Ε.Ο. Κισσάμου-Χανίων παράλληλα με την κατεύθυνση του δρόμου, καταλήγει στον οικισμό Μακρύ Τοίχο Νέας Κυδωνίας (Όρια με οικισμό Παρηγοριάς). Ο νέος αγωγός θα αντικαταστήσει τον υφιστάμενο που ξεκινά από τη Δεξαμενή στο Δαράτσο και τροφοδοτεί τις αντίστοιχες περιοχές, ενώ διέρχεται μέσα από ιδιοκτησίες.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather