Κάλεσμα για υπομονή και δωρεά αίματος από τον μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο

Κάλεσμα για υπομονή και δωρεά αίματος από τον μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο

Να δείξουμε την πίστη μας και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο με πράξεις καλεί τους πιστούς ο μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, με αφορμή την διοργάνωση εκστρατείας συγκέντρωσης αίματος που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε έλλειψη λόγω της πανδημίας από τον δήμο Κισάμου και την οικεία μητρόπολη.

Το κάλεσμα του κ.κ. Αμφιλοχίου είναι το ακόλουθο:

«Τις οδυνηρές και αποκαλυπτικές αυτές ώρες που περνά ο τόπος και η Χώρα μας χρέος όλων μας είναι, κάνοντας ό καθένας μας την δική του υπέρβαση, να παραμείνουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες και κρίσιμες ώρες για την ζωή τους.

Όσους δοκιμάζονται ή θα δοκιμαστούν από την απειλή του αόρατου αυτού ιού που μαστίζει την ανθρωπότητα στο σύνολο της. Σήμερα μπορεί να είναι εκείνοι, αύριο ίσως να είμαστε εμείς. Στηρίζουμε, κυρίαρχα και πρώτιστα με την προσευχή και την αγάπη μας. Δεν μένουμε όμως σε αυτό. Προχωράμε με πνεύμα θυσιαστικό, έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης  και όχι μένοντας στα λόγια. Χόρτασε, μπούχτισε ο κόσμος από λόγια.

Τα έργα είναι εκείνα που κρίνουν όλους μας και όχι τα λόγια μας. Σας καλώ λοιπόν και σας παρακαλώ έμπρακτα να δείξουμε την αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας και την στήριξη μας σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας. Ανταποκρινόμαστε, όσοι από εμάς πληρούμε τις προϋποθέσεις, στην αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Κισάμου, δίδοντας αίμα, σε ημερομηνία που  ο Δήμος έγκαιρα θα ανακοινώσει. Τηλεφωνούμε στο τηλέφωνο του Δήμου: 2822340200, δηλώνοντας την συμμετοχή μας, χωρίς την οποία δεν θα συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών. Επενδύομε στο φιλότιμο και την ευαισθησία όλων σας. Όλοι μαζί ας κάνουμε, για άλλη μια φορά, την αγάπη πράξη!

Μπορούμε, αρκεί να το θελήσουμε! Ας ανεβάσουμε τον τόπο μας ακόμα.. λίγο ψηλότερα».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather