Η Airbnb εισέρχεται τώρα και στη μακροχρόνια μίσθωση

Η Airbnb εισέρχεται τώρα και στη μακροχρόνια μίσθωση

Η Airbnb ανακοίνωσε στις αρχές Αυγούστου την απόκτηση της Urbandoor. Πρόκειται για ένα online marketplace με επιπλωμένα και εξυπηρετούμενα διαμερίσματα κατάλληλα για μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια, μετεγκαταστάσεις και άλλου τύπου μακροχρόνια διαμονή.

Σήμερα η Urbandoor διαθέτει διαμερίσματα σε περισσότερες από 1.500 πόλεις σε πάνω από 60 χώρες.

Όπως αναφέρει η δημοφιλής πλατφόρμα, στην ιστοσελίδα της, “η Airbnb συνεργάζεται με την κτηματομεσιτική κοινότητα για να υποστηρίξει τη φιλοξενία σε όλα τα είδη κτιρίων, ανεξαρτήτως της διάρκειας διαμονής. Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε περισσότερα εργαλεία, λειτουργίες και υπηρεσίες τα οποία θα ενισχύουν τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές κτιρίων που στεγάζουν πολλές οικογένειες με διαφάνεια και έλεγχο, νέες πηγές εισοδήματος και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη αποδοτικότητα για τη φιλοξενία τους.

Επενδύουμε σε τεχνολογίες οι οποίες επικεντρώνονται σε τέτοιες χρήσεις, και οι οποίες θα σας παρέχουν πρόσβαση στην παγκόσμια ζήτηση επισκεπτών στην Airbnb, όπου προσφέρονται από βραχυπρόθεσμες έως μακροπρόθεσμες κρατήσεις, από διαμερίσματα με υπηρεσίες ξενοδοχείου έως μετακομίσεις υπαλλήλων και άλλα”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather