Η Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης τίμησε τον Περιφερειάρχη για την προσφορά του στο Σώμα

Η Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης τίμησε τον Περιφερειάρχη για την προσφορά του στο Σώμα

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τίμησε χθες για την προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα της Κρήτης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης στο νησί Αρχιπύραρχος Νίκος Λαγουδάκης, σε μια σεμνή τελετή που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ηράκλειο.
Παραδίδοντας τιμητική πλακέτα ο κ. Λαγουδάκης αναφέρθηκε στην καθοριστική συνεισφορά της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη της υλικοτεχνικά και υπογράμμισε «χωρίς την οικονομική βοήθεια και προσφορά στις 30 πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε. Μας βοηθά διαχρονικά για υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό με πολλά χρήματα για το πυροσβεστικό Σώμα».
Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε εκ μέρους της Περιφέρειας για την τιμή και υπογράμμισε πως «είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε κι εμείς, από ευρωπαϊκούς αλλά και πόρους της Περιφέρειας για την καλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής». Ο Περιφερειάρχης παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κρήτη, για την αποτελεσματική προσπάθεια τους, σημειώνοντας πως έχουν αποδείξει τόσο το φετινό καλοκαίρι όσο και διαχρονικά την αποτελεσματικότητά τους.
Να σημειωθεί πως παράλληλα με την τιμητική πλακέτα, ο κ. Λαγουδάκης παρέδωσε κι ένα συμβολικό δώρο, μια προθήκη με αντίγραφο μάνικας κατάσβεσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας «σε αναγνώριση της συνεχούς προσφοράς και σταθερής υποστήριξης προς την Υπηρεσία μας», δεδομένου ότι η Περιφέρεια Κρήτης χορήγησε και το σχετικό υλικό πυρόσβεσης για όλη την Κρήτη.
Τέλος, ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την δέσμευσή του ότι η Περιφέρεια θα συνεχίζει να στηρίζει το Σώμα και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather