Η Περιφέρεια στηρίζει τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες των Χανίων για την πολιτική προστασία

Η Περιφέρεια στηρίζει τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες των Χανίων για την πολιτική προστασία

Συνάντηση με τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες των Χανίων οργάνωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης, για να καταγραφούν οι ανάγκες των ομάδων και να ενισχυθεί ο πολύτιμος ρόλος τους στην Πολιτική Προστασία και η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης μαζί τους.
Όπως εξήγησε ο κ. Λεονταράκης η Περιφέρεια είναι διατεθειμένη να φανεί χρήσιμη και να υποστηρίξει το έργο των εθελοντικών ομάδων, ζητώντας παράλληλα την διαμόρφωση ενός πλαισίου καλής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων φορέων. «το μήνυμα προς όλες τις εθελοντικές ομάδες της Κρήτης πρέπει να είναι ένα: πιστοποίηση!»
Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης Γιάννης Τζανοκωστάκης και ο Τμηματάρχης Π. Π. Χανίων Γιάννης Βερικοκίδης.


Να σημειωθεί τέλος πως συνεχίζονται οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη για να καταγραφούν αιτήματα και απόψεις των εθελοντών σε όλους τους Δήμους της Κρήτης, με στόχο να διαμορφωθεί ένας πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός σε κάθε περιοχή.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση