Η ΟΕΒΕ Χανίων, πάντα θα στέκεται δίπλα στα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών

Η ΟΕΒΕ Χανίων, πάντα θα στέκεται δίπλα στα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων μέσω ανακοίνωσης του προεδρείου της, αναφέρει ότι “από τις πρώτες μέρες της πανδημίας και του lockdown χρησιμοποιώντας την τεχνολογία δημιούργησε εργαλεία άμεσης επαφής με όλα τα σωματεία που ανήκουν σε αυτήν, έτσι ώστε να ενημερώνεται άμεσα για τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους αλλά και να τους ενημερώνει για τα τεκταινόμενα.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε τηλεδιασκέψεις με  βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς τοποθετώντας τα θέματα που προβλημάτιζαν και απασχολούσαν τους συναδέλφους. Απέστειλε τρεις επιστολές προς τον Πρωθυπουργό και τα αρμόδια υπουργεία για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και τους εμπόρους. Σε συνεργασία αφενός με τις ομοσπονδίες της Κρήτης αλλά και με άλλους  φορείς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψεις  με υπουργεία, την Κεντρική Ένωση Δήμων, τον διοικητή του ΟΑΕΔ και άλλους φορείς.
Με την επαναφορά σιγά-σιγά στην κανονικότητα η Ομοσπονδία έκρινε σωστό ως το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο του νόμου των επαγγελματιών, ότι πρέπει να μπει μπροστά και να συγκαλέσει ευρεία Σύσκεψη Παρουσία θεσμικών και παραγωγικών φορέων  του νόμου.

Για πρώτη φορά σε μία Δημοκρατική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σε δυόμισι ώρες το πολιτικό προσωπικό άκουσε και έλαβε εγγράφως τα προβλήματα των αντιπροσώπων των παραγωγικών φορέων. Η ομοσπονδία έκανε  και θα κάνει πάντα ότι είναι δυνατόν για να σταθεί δίπλα στο πλευρό των συναδέλφων επαγγελματιών,  βιοτεχνών και εμπόρων του νομού μας αδιαφορώντας για αυτούς που θέλουν πετάγοντας ’’λάσπη στον ανεμιστήρα΄’’ να κερδίσουν  κάποια λεπτά δημοσιότητας και να αιτιολογήσουν τον κομματικό τους ρόλο”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather