Η Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης της εταιρίας ‘Pitenis’ βραβεύτηκε με το Superior Taste Award

Η Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης της εταιρίας ‘Pitenis’ βραβεύτηκε με το Superior Taste Award

Η Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης της εταιρίας «Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ» βραβεύτηκε με το Superior Taste Award (2 Χρυσά Αστέρια) στον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας iTQi (International Taste & Quality Institute), τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό που αναδεικνύει τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης της διεθνούς αγοράς.

Όταν συνδυάζονται δύο Ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Έτσι, ‘γεννήθηκε’ η Νέα Premium Quality Σειρά Προϊόντων Pitenis, αποτελούμενη από επτά υπέροχες σαλάτες και τρία dressing. Η Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης συμπεριλαμβάνεται στη νέα σειρά προϊόντων Premium Quality της εταιρίας ‘Pitenis’ που ολοκλήρωσε μετά από 6 χρόνια ερευνών. Η σειρά συνδυάζει, πατενταρισμένο εκχύλισμα δύο Ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων, τον Κρόκο Κοζάνης, o οποίος είναι γνωστός για τις πολλές ευεργετικές ιδιότητές του στον ανθρώπινο οργανισμό σε συνδυασμό με το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ‘’Ερωτόκριτος’’από τη Σητεία Κρήτης που έχει κερδίσει 22 βραβεία παγκοσμίως.

Τα «iTQi Βραβεία Ανώτερης Γεύσης» απονέμονται από επιτροπή κριτών του οργανισμού που απαρτίζεται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες, βραβευμένους με αστέρια Michelin, από 17 διαφορετικές χώρες και μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Οι κριτές δοκιμάζουν «τυφλά» κάθε προϊόν, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και αισθητηριακά κριτήρια, όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή και άλλα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather