Η διοίκηση του ΕΒΕΧ καταδικάζει την βία και τις απειλές εντός του Δ.Σ. του οργάνου

Η διοίκηση του ΕΒΕΧ καταδικάζει την βία και τις απειλές εντός του Δ.Σ. του οργάνου

Ανακοίνωση σχετικά με γεγονότα που εκτυλίχθηκαν,κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ Χανίων, εξέδωσε η παράταξη του προέδρου Αντώνη Ροκάκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “στα δυο σχεδόν χρόνια ασκούμενης διοίκησης στο Επιμελητήριο Χανίων, ήταν αρκετές οι φορές που επιλέξαμε να δείξουμε ανοχή σε προκλήσεις από  συγκεκριμένα πρόσωπα της παράταξης Νέα Πορεία, προκειμένου να προστατέψουμε το κύρος του φορέα εκπροσώπησης των επιχειρηματιών στο Νομό μας.

Σε όλα όμως, υπάρχει και ένα όριο και κάποιοι χθες το βράδυ, το ξεπέρασαν!

Οι ύβρεις, οι απειλές και η χειροδικία, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο, παρά μόνο την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη τους χωρίς αστερίσκους και χωρίς συμψηφισμούς

Πέραν από τις όποιες διαφωνίες μας, καλούμε τους υγιείς και δημοκρατικά σκεπτόμενους συμβούλους της παράταξης Νέα Πορεία και κυρίως τον επικεφαλής της κ. Μαργαρώνη, να πράξουν το ίδιο και να διαχωρίσουν τη θέση τους από τέτοιες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και άλλες αρχές.

Οτιδήποτε λιγότερο, θεωρείται αυτονόητα απαράδεκτο και τους φέρνει αντιμέτωπους με την κρίση των συναδέλφων επιχειρηματιών, ακόμα και εκείνων που τους στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές.

Κλείνοντας, θα θέλαμε το σύνολο των συμβούλων που απαρτίζουν την πλειοψηφία του συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Γενικό Γραμματέα του φορέα, κ. Μιχάλη Χαιρετάκη για την αήθη και προσβλητική επίθεση που δέχτηκε, κατά την οποία ο ίδιος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του προκειμένου να μην δώσει έκταση τις στιγμές της έντασης”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather