Η αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης προσλαμβάνει 220 άτομα για την αντιπυρική προστασία

Η αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης προσλαμβάνει 220 άτομα για την αντιπυρική προστασία

Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η διαδικασία πρόσληψης οκτάμηνης διάρκειας για 220 άτομα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ειδικότερα στις τέσσερις Διευθύνσεις Δασών της Κρήτης για τις ανάγκες της αντιπυρικής προστασίας των οικοσυστημάτων του νησιού.

Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Ηράκλειο, για ενημέρωση της Συντονίστριας Μαρίας Κοζυράκη, από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του φορέα, σχετικά με την πρόοδο των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Διευθύνσεις Διοίκησης και Οικονομικών καθώς επίσης και οι Διευθύνσεις Δασών του φορέα. Θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κατά κύριο λόγο τη διαδικασία τοποθέτησης, επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των επιτυχόντων της προκήρυξης, έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής.

Υπενθυμίζεται ότι, η υποβολή αιτήσεων έγινε μέσω ΟΑΕΔ στο πλαίσιο προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, το οποίο αφορά ανέργους ηλικίας άνω των 18 ετών. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ και του Πράσινου Ταμείου, για 5.066 θέσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας.

Η διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης – ανάθεσης αρμοδιοτήτων των υποψηφίων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου. Οι πρώτοι ωφελούμενοι, για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος διοικητικός έλεγχος, θα τοποθετηθούν στις δασικές υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Κρήτης την 1η Αυγούστου 2018.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση