Η αντίδραση του νοσοκομείου Χανίων, μετά το ραντεβού που κλείσθηκε για το 2022

Η αντίδραση του νοσοκομείου Χανίων, μετά το ραντεβού που κλείσθηκε για το 2022

Τη λειτουργία δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου προανήγγειλε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση ότι μια γυναίκα ασθενής έκλεισε ραντεβού για γαστροσκόπηση τον Φεβρουάριο του 2022.

Μετά και την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια μόλις δημοσιοποιήθηκε η είδηση, το νοσοκομείο ανακοίνωσε χθες ότι έχει προσλάβει επικουρικό γιατρό και το επόμενο διάστημα θα προσλάβει και άλλον ένα. Ως εκ τούτου, θα ξεκινήσει άμεσα να λειτουργεί το δεύτερο τακτικό εξωτερικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και τα ραντεβού θα επαναπρογραμματιστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει:

«Η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather