Εως 26 Ιουλίου οι αιτήσεις στα τμήματα μετεκπαίδευσης τουριστικών επαγγελμάτων

Εως 26 Ιουλίου οι αιτήσεις στα τμήματα μετεκπαίδευσης τουριστικών επαγγελμάτων

Κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να φοιτήσουν στα τμήματα μετεκπαίδευσης τουριστικών επαγγελμάτων κάνει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «σας κάνουμε γνωστό ότι εγκρίθηκε η λειτουργία τμημάτων μετεκπαίδευσης (επισιτιστικό, μαγειρικής τέχνης και οροφοκομιακό) στο Νομό μας.

Όσοι επιθυμούν να φοιτήσουν στα τμήματα αυτά, να υποβάλλουν αίτηση έως και τις 26 Ιουλίου 2018 (το αργότερο),  προς «Α.Σ.Τ.Ε.Κ., Λατούς 25, Τ.Κ. 721 00, Άγιος Νικόλαος – Κρήτη, τηλ. 28410- 28565, 28410-28828».  

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αίτηση εγγραφής.
  • Αποδεικτικό σπουδών.
  • Φωτοτυπία Αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως.
  • Ευκρινή φωτοαντίγραφα των βιβλιαρίων ενσήμων ή του Λογαριασμού Ασφαλισμένου του πρώην Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., για την απόδειξη της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα.
  • Αναγγελία πρόσληψης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

– Να έχουν 3ετή προϋπηρεσία στο επάγγελμα,  η οποία να αποδεικνύεται από τα βιβλιάρια ενσήμων τους ή το ατομικό τους βιβλιάριο ασφάλισης του ΙΚΑ. Συγκεκριμένα θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει κατά τα τρία τελευταία χρόνια κατ’ ελάχιστον 350 ημερομίσθια συνολικά.

– Ηλικία μέχρι 55 ετών.

– Όσοι αποφοίτησαν μετά το 1981 απολυτήριο 3τάξιου Γυμνασίου.

– Όσοι αποφοίτησαν μέχρι το 1980 απολυτήριο Δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Την αίτηση θα την παίρνετε από το Σωματείο, μετά από επικοινωνία με τον  κ. Μπαμιάκη Μανώλη στο τηλέφωνο   6972259984 ή την εκτυπώνετε από την παραπάνω ιστοσελίδα».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση