Εφάπαξ βοήθημα 150 ευρώ σε κάθε νεογέννητο παιδί αστυνομικού των Χανίων

Εφάπαξ βοήθημα 150 ευρώ σε κάθε νεογέννητο παιδί αστυνομικού των Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων αποφάσισε «την εφάπαξ χορήγηση 150 ευρώ ως βοήθημα, για κάθε νεογέννητο παιδάκι συναδέλφου μας, το οποίο θα έρχεται στον κόσμο».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι: «η μεγάλη αστυνομική οικογένεια παραμένει θεματοφύλακας αξιών που μας βοήθησαν σε όλα τα δύσκολα χρόνια… όπως τώρα… κόντρα στη “λογική” της εποχής μας που τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση «δημιουργήθηκε θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, στην οποία θα συμμετέχουν εν ενεργεία συνάδελφοί μας, συνταξιούχοι αστυνομικοί καθώς και πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στο Νομό Χανίων. Σκοπός της θεατρικής αυτής ομάδας είναι η ψυχαγωγία των συναδέλφων μας με θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνονται έσοδα τα οποία θα διατίθενται στα προβλήματα υγείας των συναδέλφων μας τα οποία διαρκώς έρχονται στην επιφάνεια! Κατά τη γνώμη μας τέτοιες ενέργειες αποτελούν την πραγματική έννοια του όρου αλληλεγγύη και όχι σκοτεινές πράξεις οι οποίες καλύπτονται υπό τον μανδύα του παραπάνω όρου», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.