Ευχαριστήριο προς τους υποστηρικτές της, από την Νάνσυ Αγγελάκη

Ευχαριστήριο προς τους υποστηρικτές της, από την Νάνσυ Αγγελάκη

Τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι συμπορεύθηκαν μαζί της και την τίμησαν με την ψήφο τους, εκφράζει η επανεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αρχοντάκη, Νάνσυ Αγγελάκη.

Ειδικότερα η κ. Αγγελάκη επισημαίνει στο ευχαριστήριό της:

«Μετά το πέρας της συζήτησης και της ανάλυσης του εκλογικού αποτελέσματος του συνδυασμού μας «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου τόσο σε όλους τους συνυποψηφίους μας σ’ όλους τους χώρους όσο και στους υποψηφίους του συνδυασμού μας που με σθένος και αγωνιστικότητα πάλεψαν στη δύσκολη αυτή εκλογική μάχη.

Αισθάνομαι βαθύτατα τιμημένη για τη συγκινητική ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου από τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως χώρου, γεγονός που αυξάνει την ανάγκη μου να αγωνιστώ προσφέροντας την εμπειρία και τη γνώση μου.

Ο απολογισμός του αποτελέσματος και τα μηνύματα που έλαβα είναι η έκφραση της αγωνίας και της αβεβαιότητας για το μέλλον του Δήμου μας και κατ’ επέκταση του καθενός προσωπικά. Πάντα στην πρώτη γραμμή και σταθερά δίπλα σας! Κανείς δεν θα μου στερήσει τα όνειρά μου για τον Άνθρωπο… Συνεχίζουμε…».

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather