Εταιρεία διαχείρισης ακινήτων αγόρασε ακίνητο “φιλέτο” στα Χανιά

Εταιρεία διαχείρισης ακινήτων αγόρασε ακίνητο "φιλέτο" στα Χανιά
Την απόκτηση εμπορικού ακινήτου στα Χανιά της Κρήτης έναντι του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Trastor. Όπως επισημαίνει η εταιρεία πρόκειται για μία κίνηση, που αντανακλά την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της τοπικής οικονομίας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφένειας 700 τετραγωγνικών μέτρων, που εκτείνεται σε ισόγειο χώρο με πατάρι και αποθήκη και είναι μισθωμένο στο σύνολό του.
Το ακίνητο βρίσκεται επί των οδών Σκαλίδη και Μανουσογιαννάκηδων και η αγορά του έγινε ύστσερα από ειδική άδεια, που έλαβε από τη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

«Η απόκτηση ακινήτου στο εμπορικό κέντρο των Χανίων επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην οικονομία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης. Η Εταιρεία, υλοποιώντας την επενδυτική της στρατηγική, εξετάζει αξιόλογες επενδυτικές ευκαιρίες στο νησί δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τουριστικά ακίνητα» δήλωσε ο Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TRASTOR

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, «η Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.), είναι η πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία που συστάθηκε στην Ελλάδα και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (TRASTOR:GA). Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία κυρίως στην Ελλάδα και στην ενεργό διαχείριση του χαρτοφυλακίου της, ο δε κύκλος εργασιών της προέρχεται κατά κύριο λόγο από έσοδα από μισθώματα. Με έμφαση στην ανάπτυξη, επενδύοντας σε ποιοτικές τοποθετήσεις με ελκυστικές και εξασφαλισμένες αποδόσεις, η εταιρεία έχει ως αποστολή τη δημιουργία υπεραξίας για τους μετόχους της, τους ανθρώπους της και την κοινωνία. Καταλύτης για επίτευξη των στόχων της, είναι η ομάδα της Trastor, η οποία απαρτίζεται από κορυφαίους επαγγελματίες με υψηλή κατάρτιση, βαθιά γνώση και μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά ακινήτων».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση