Εποικοδομητική συνάντηση στελεχών του ΟΑΚ και του δήμου Χανίων

Εποικοδομητική συνάντηση στελεχών του ΟΑΚ και του δήμου Χανίων

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβολου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρη Παπαδογιάννη, είχε την Τρίτη 29/9/2020, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Σε συνέχεια της πρώτης επαφής που είχαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και της διαρκούς μεταξύ τους επικοινωνίας, οι δυο πλευρές διεύρυναν την κοινή τους συζήτηση, πάνω σε θέματα συνεργασίας, θέτοντας στο επίκεντρο, τα  προγράμματα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων εντός του αστικού ιστού, μέσω των οποίων μπορούν να υλοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις σε περιοχές του Δήμου Χανίων, το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Ο Δήμαρχος κ. Σημανδηράκης αλλά και η Δημοτική αρχή γενικότερα, δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Ο.Α.Κ.. Υπάρχουν θέματα, η προπαρασκευαστική συζήτηση για τα οποία έχει ήδη γίνει και η συνεργασία των δυο φορέων, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά αποτελέσματα, σε έργα Αναπτυξιακού χαρακτήρα. Ανοίγεται μπροστά μας μια πάρα πολλή μεγάλη ευκαιρία, με δεδομένο ότι περιμένουμε ν’ ανοίξουν σημαντικά χρηματοδοτικά προγράμματα και η συνένωση δυνάμεων, είναι πάρα πολλή σημαντική. Όπως έχουμε συμφωνήσει με τον Δήμαρχο, «δεν είμαστε διατεθειμένοι ν’ αφήσουμε κανέναν πόρο να πάει χαμένος». Ένας Δήμος με επάρκεια,  οργανωμένος όπως είναι ο Δήμος Χανίων, το ν’ απευθύνεται  και να θέλει να συνεργαστεί με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, σημαίνει εμπιστοσύνη και εκτίμηση», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία με την ευελιξία που διαθέτει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και οι υπηρεσίες του, αλλά και την διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύει η διοίκηση του, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και να δούμε να δρομολογούνται  σημαντικές παρεμβάσεις στο Δήμο Χανίων. Υπάρχει ήδη συνεργασία σε πολλά επίπεδα με τον Ο.Α.Κ.. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος διότι μέσα από αυτές τις συναντήσεις, συγκεκριμενοποιούνται πράγματα και προκύπτουν χρονοδιαγράμματα, τα οποία θα ακολουθήσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Άρη Παπαδογιάννη όχι μόνο για την καλή διάθεση που υπάρχει από πλευράς του, αλλά και για την γνώση που διαθέτει σε θέματα και προτεραιότητες του Δήμου Χανίων» σημείωσε από την δική του πλευρά, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά, συμμετείχαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι: Οικονομικών κ. Τάσος Αλόγλου, Τεχνικών Υπηρεσίων κ. Γιώργος Ξανθουδάκης και Αθλητισμού κ. Στέλιος Μιχαηλάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather