Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Πλατανιά

Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.

Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, υπάλληλοι του Δήμου και των Επιχειρήσεων του, καθώς και δημότες, στήριξαν την παραπάνω δράση. Σκοπός της δράσης ήταν η διάδοση του μηνύματος “δώσε και σώσε”.

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κα Μαραγκουδάκη -Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, μεταξύ των άλλων ανέφερε «η σημερινή αιμοδοσία σκοπό είχε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας αποφασιστικά και με υπευθυνότητα στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε».

H Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης» Ροδουσάκη Δέσποινα, αφού ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την διάθεση του Δημαρχείου, επαίνεσε την ανταπόκριση υπαλλήλων και δημοτών για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, ανέφερε ότι «υπάρχουν μεγάλες ανάγκες αίματος ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε και ότι είναι πολύ σημαντικό όποιος μπορεί να προσφέρει αίμα στο συνάνθρωπο του».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather