Επιτέλους, διώχνουν τις χρηματαποστολές μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας

Επιτέλους, διώχνουν τις χρηματαποστολές μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας

Το έντονο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης των χρηματαποστολών μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, συζητήθηκε σε συνάντηση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και του Aντιδημάρχου Γιώργου Ξανθουδάκη με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννη Μανωλικάκη και Δημήτρη Κωνσταντουδάκη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων (ΙΕΠΥΕΑ) Δυτικής Κρήτης Γ.Μανουσάκη, τον Διαχειριστή της ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΕΠΕ (G4S Cash Solutions) Γ. Μαυρεδάκη και τον Διευθυντή Χανίων της BRINK’S HELLAS Κ. Κομπιτσάκη.

Στη συνάντηση αναφέρθηκε ότι η τοπική διοίκηση της Τράπεζας, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις που έχει δεχθεί από τη δημοτική αρχή, την τροχαία αλλά και μεμονωμένους δημότες, εξακολουθεί να μην επιτρέπει στα οχήματα των χρηματαποστολών τη χρήση του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του καταστήματος, ώστε να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται αλλά και τα ζητήματα ασφαλείας των διερχομένων.

Μετά από επικοινωνία με τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Γιάννη Βλαχάκη, στη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε να δοθεί προθεσμία ενός μήνα στην Τράπεζα και, αν δεν συμμορφωθεί, η Τροχαία να επιβάλει την πλήρη αποτροπή στάσης και στάθμευσης των χρηματαποστολών. Για τις αποφάσεις αυτές ενημερώθηκε ο Διευθυντής του υποκαταστήματος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather