Επιδόθηκαν από την επιτροπή του Santarun τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, σε ιδρύματα των Χανίων

Επιδόθηκαν από την επιτροπή του Santarun τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, σε ιδρύματα των Χανίων

Το ποσό των 40.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκε από τη φετινή διοργάνωση του 8ο Santa Run, δόθηκε χθες σε τέσσερα ιδρύματα της πόλης των Χανίων, που στηρίζουν παιδιά με προβλήματα υγείας.

Η παράδοση των χρημάτων σε 4 επιταγές των 10.000 ευρώ έγινε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στην αντιπεριφέρεια Χανίων με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ιδρυμάτων να ευχαριστούν τους διοργανωτές, καθώς και όλους όσοι με τη συμμετοχή τους βοήθησαν για να συγκεντρωθεί αυτό το χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, όπως επισημάνθηκε κατά την εκδήλωση, από τις επτά προηγούμενες διοργανώσεις του Santa Run έχουν δοθεί στα ιδρύματα της πόλης συνολικά 400.000 ευρώ.

«Σε μία περίοδο κρίσης με τη βοήθεια και ευαισθησία της κοινωνίας στηρίζονται σωματεία της πόλης με πλούσιο κοινωνικό έργο», τόνισε κατά την εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους, ώστε να αναπτυχθούν και άλλες κοινωνικές δράσεις», επισήμανε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather